Tervehdys kaikille täältä Svea-mamman maalta!

Tämä meidän Lady palleroinen sai melkoiset rytinät eilen illalla aikaan. Vierashuoneesta kuului mahdoton pamaus, kohta Lady tulla harppoi alas rappuset semmosta vauhtia ja silmät oli kuin lautaset ja pelkoa täynnä;) Menin sitten katsomaan, että mitä siellä oli oikein tapahtunut ja olihan siellä. Pöydältä oli tullut alas ihan kaikki, pitsinen pöytäliina oli varmaan takertunut Ladyn hyppysiin ja siellä olivat nyt sikin sokin sekaisin kaikki kynttilät, jalat ja sirpaleina yksi kaunis jouluinen lykta vihreine koristehiekkoineen. Siinäpä oli mukava iltamyöhäisellä niitä sotkuja siivota, imuroida, ja "pahantekijää" ei näkynyt missään:)

luulen kyllä, että se oli hirveän pahoillaan ja vielä peloissaankin moisesta tapahtumasta.

Muuten Ei ole pöydälle mennyt nyt sen jälkeen. Ei taida vähään aikaan mennäkään:D

Näin ollaan jo keskiviikossa, miten sukkelaan on viikko taas mennytkään. Oikein ei mukaan ole ehtinyt taas ollenkaan;) Mutta eipä syytä huoleen, tätä vauhtia ollaan kohta keväässä.

Niinpä kyllä uskoisi, että kevät on koittanut  milloin lintulaudalla katselen kahta peipposta jotka ovat jo täällä, vai eivätkö ole syksyllä täältä lähteneetkään!! Ihmetys on vain ylen suuri, että miten tämä on mahdollista ja kyllä huolettaa kuinka selviävät kevääseen. Ruoat kyllä maistuu kuten muillekin pikkulinnuille. Kovasti juosta taapertavat hangellakin kaikkea nokkien.

Sää tänään on  pilvipoutainen ja leutoa on, vaan jo huomenissa luvassa jälleen lunta. Ei nyt enää tarvisi.

Näinpä on viimeinen vapaa päiväni, huomenna alkaa neljän päivän työputki, kaikki aamuvuoroja.

Pitäkäähän ystäväni peukut pystyssä, että vain jaksan tämän käteni kanssa, joka ikävä kyllä ei tunnu hyvältä:(Luulen että siinä on jotain tulehdusta, ranteen kohdalta on vieläkin turvoksissa ja kipu säteilee siis aivan koko käteen,  olkapäähän ja niskaan saakka.

Mutta yritän ainakin.

Hyvää päivän-ja viikon jatkoa jokaiselle ja voikaa hyvin!!