1873128.jpg
Näinpä ollaan jo perjantaissa ja viikonloppu edessämme. Kovin nopeasti tämäkin viikko meni, vaikka tiistaina tuntui aikakin pysähtyvän sen Kauhajoki-tragerian tähden:( Vaan aika jatkaa aina kulkuaan eteenpäin ja hyvä niin.
Tämä on sitten syyskuun viimeinen viikonloppu, tuntuu uskomattomalta, että jo lokakuu alkaa.
Tällä viikolla ollaan saatu nauttia oikien hienoista ja aurinkoisista päivistä, vaan tänään on ollut koko päivän pilvessä ja lähes tyyntä.
Luonto alkaa käydä yhä kirjavammaksi täälläkin vaan paljon tuota vihreyttä edelleenkin on. Tästä koneeltani yläkerran aulassa silmäini alla on todella kaunis maisema tuonne lammelle päin, on jos mitä puita ja aivan äärettömän kaunis ja suuri kuusi. Niin jännää huomata miten muissa puissa värit vaihtuu vaan tuo kuusi on aina yhtä vihreä:)
Huomenna alkaa sitten taas työt sairaslomani ja vapaapäivieni jälkeen ja sitä "riemuahan" kestää koko viikonlopun iltavuoroilla ja maanantaina aamuvuoroon päättyen. En vain tunne oloani niin hyväksi vieläkään kuin soisin sen tuntuvan, mutta eiköhän päivä toisensa jälkeen jakseta. Onneksi nuo illatkin minulla ovat aika lyhyitä ja sitten ensi viikko maanantain jälkeen on niin mahtava, että minulla on kuuden päivän vapaa muuten mitä keskiviikkona on muutaman tunnin työpaikkakokous.
Kaikille teille ystäväni toivotan oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!!

1692547.jpg