Tervehdys Gävlestä!
Tässä se sitten oli kesäkuu, viimeistä päivää viedään ja näin ollen saamme tervetulleeksi toivottaa heinäkuun jo huomenissa:)Jotenkin tuntuu että tämä kesä menee vähän liian nopeasti taas ja nyt nämä säätkin ovat olleet vähän tämmösiä epävakaisia ettei edes ulos ole suurempaa "hinkua" ollut. Isäntä tuossa totesikin, että onhan se nyt kun meillä on kaksi pihakeinuakin nyt ja eipä tule juuri niissä istuttua, heh! Toivotaan että säät vielä paranee ja tottahan toki.
Eilen meillä oli Soilen perhe kylässä ja syömässä, niinpä tuli taas kuviakin vähän napsittua, joten laitanpa muutaman tännekin.

1689351.jpg
Tässä koko perhe koolla ja pikkuinen Mathias niin kiinnostuneena seuraa kameraa ja sen takana olevaa mummia:))

1689354.jpg
Tässä ihana sisaruspari Karolina ja Mathias<3

1689358.jpg
Me "vanhukset" Karolinan ja Mathiaksen kanssa.
Tässä Mathias näyttää ukille pitkää nenää<3
Voi miten rakkaita nämä lastenlapset ovat.
Mathias huomenna tulee 7 viikkoa ja voi hyvä tavaton miten on kasvanut ja kehittynyt. Kovasti jo hymyilee ja jokeltelee, suloinen poika! On muuten "helppo" vauva, hyvin laiska itkemään ja nukkuu hyvin:)
Sonjan perhe edelleen on lomamatkalla vaan yhtään en tiedä missä päin nyt ovat. Hehän asuntovaunun kanssa lähtivät viikko sitten ja viimeistään tämän viikon torstaina palaavat.
Meilläkin kovaa vauhtia loma lähestyy ja mitään ei vielä olla päätetty mitä tehtäisiin, tai missä päin käytäisiin sillä jotain ois kiva tehdä muutakin kuin kylpyhuoneremontti:)
Vähän meillä on nyt tapetilla Tallinnan reissu, saas nähdä.
Mutta nytpä jatketaan tätä päivää ja viikkoa eteenpäin ja kaikille toivottelen oikein hyvää viikkoa!!