1491798.jpg
Tervehdyksen tuulahdukset täältä Gävlestä!!
Nyt on kylppäriremontti pyörähtänyt käyntiin tässä mökissä. Remonttireiskat touhuaa tuolla kuin viimeistä päivää ja huh kun se on vaikeaa vanhassa talossa kaikki nämä remontit. Tuntuu että suurin työ on kaikissa putkitöissä ja välillä täytyy lähteä joitain osia hakemaan ja joka paikasta ei tietenkään satu löytymäänkään mitä pitäisi, jne:(Kyllä tässä taitaa mennä monta päivää taas.
Tuossa joku aika sitten oli tosi hätä tulla kun ei toimivaa vessaakaan ollut:) Niin jo ajattelin, että kai sitä tuonne ulos jonnekin puronvarteen on mentävä, heh. No nyt kellarissa saivat tämän entisen toimimaan ja työt kylpyhuoneessa voi jatkua. Tarkoitus olisi lattia tänään laittaa valmiiksi. Eiköhän se tästä.....
Tällä hetkellä on vesi poikki., että tämmöset pirskeet täällä<3
Kyllä täällä jokin aika sitten tuli vettä oikein kaatamalla ja kuulemma vähän rakeitakin. Ukkonenkin kuului, vaan ei sen pahemmaksi yltynyt.
Eilen Soilelle, tulevalle morsiamelle lyhensin hääpuvun:) Välillä oli melkein tuskan hiki sillä kyllä työläs homma oli, laskin että yli 5 m ompelin ja käsin vielä. Siinähän oli myös aluvuori joka piti erikseen ommella.
Vähän toista viikkoa niin ollaan juhlissa, ristiäisissä ja häissä samaan syssyyn:). Heti ensi viikon alussa pistän pystyyn kovat leipomiset, aion leipoa pullakransseja ja kakkuja, ainakin.
1737084.jpg
Soilen perhe oli viime sunnuntain lehdessä vauva-palstalla.
Mathias on kasvanut hienosti, niin potra poika<3
Karolina vaikuttaa niin isolta tytöltä nyt kun on pikkuinen perheessä.
Voi onhan nämä ihania mummin ja ukin silmäteriä oikein<3
1737085.jpg
Ja tässä Sonjan perhe ja lisää silmäteriä<3
Olivat hiljattain asuntovaunun kanssa kiertelemässä Svea-mamman maata ja siltä reissulta tämä kuva. Nyt Thord on jo työt aloittanut vaan Sonja ja lapset nauttivat kesälomastaan vielä monta viikkoa.
Sonja häärää niissä juhlavalmisteluissa seuraavaksi lauantaiksi, ne kun heidän kodissaan pidetään on paljon valmisteluja tehtävänä. Soilen perhe sinne menikin tänään, että saavat käydä läpi kaikki asiat miten kaikki tehdään.
Vieläpä laitan tänne kuvan kuudennesta silmäterästämme, eli Aramista<3

1737081.jpg
Tässä Aram lemmikkinsä Juliah-kissan kanssa, joka on kaikki kaikessa hänelle. Jo kuvasta huomaa, että yhteenkuuluvuus on syvä:-)
Perheeseen kuuluvat myös kani ja hamsteri.
Mutta nytpä lähden tuonne alas katsomaan tilannetta josko siellä yhtään on edistytty.
Kaikille toivon oikein hyvää torstaipäivän jatkoa!!