Lämmin tervehdykseni jokaiselle!!
Näin eletään vuoden 2008 viimeistä päivää ja muutamien tuntien kuluttua saamme tervetulleeksi toivottaa vuoden 2009.
Vuosi on mennyt todella nopeasti ja on ollut kaikin puolin hyvä vuosi elämässäni. Paljon hyviä ja iloisia asioita on tapahtunut tänä vuonna, pikku-Mathiaksen, kuudennen lapsenlapsemme syntymä, hänen ristiäiset, vanhempiensa häät samalla kertaa, on ollut mukavia matkoja Suomeen ja Tallinnaan.
Ihan hyvillä mielin tämän vuoden sinne "muistojeni laatikkoon" suljen ja avonaisin ja luottavaisin mielin avaan uuden vuoden kalenterin, niin puhtaana ja tyhjänä vielä kaikista tapahtumista. Uskon ja luotan, mitä hyvänsä tämä uusi vuosi tullessaan tuokin kaikkeen saan jälleen uudet voimat. Nyt ajatellen vuosi tuntuu äärettömän pitkältä, vaan eihän meidän tarvitse mennä kuin päivä kerrallaan;)
En ole tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia enkä aiokaan.  Otan vuoden ja jokaisen päivän vastaan semmosena kuin ne minulle annetaan.
Sen kuitenkin voin luvata, että täällä blogissa tulen jatkamaan mikäli se suinkin on mahdollista. Olen niin iloinen teistä jokaisesta jotka blogiystävikseni olette tulleet tämän vuoden aikana. On ollut aivan suurenmoista tutustua teihin jokaiseen ja hartain toiveeni onkin, että tavataan täällä myös ensi vuonna.
Lämmin uudenvuoden halaukseni jokaiselle!:)
Kaikille toivotan oikein hyvää vuoden viimeisen päivän jatkoa ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA  2009!!