Tervehdykset täältä tuiskuisesta Gävlestä!!

2088967.jpg
Näin on sitten jälleen uusi viikko alannut ja tosiaan viimeinen viikko tällä kuulla. Jotenkin tämä kuukausi vain vilahti ohitse. Taas kerran miettii että olikos tässä kaikki päivät ollenkaan;)
Ja lunta sitä ollaan nyt saatu ja kovan tuiskun saattelemana oikein. Tämmöset säät minusta ei ole yhtään mukavia, tekisi mieli kaivautua peiton alle ja vain nukkua, nukkua. Lisäksi särkyni pahenevat hirmuisesti tämmösillä ilmoilla, kun myrskyää ja tuulee, hyi, hyi!!
Sääli noita pikkulintusiakin ja meillä käydään taas taistelua noiden isompien lintujen kanssa ne kun eivät osaa käyttäytyä tuolla pikkulintujen ruokapaikoilla ollenkaan:(Nyt on naakoista ollut tosi iso harmi, ne kun tulla pemahtaa tuonne kohta ei talipalloistakaan ole jälellä kuin roikkuvat verkot puissa. Pitää etsiä vähän varmempia ruokinta-automaatteja pikkulintusille, sillä niille nyt ensimmäisenä ruokaa tarjoaisin.
Työviikonloppu sitten takana taas tällä erää ja olikin semmonen viikonloppu, että tieskin olleensa töissä, tosi rankka:(
Tämän päivän olen nyt vapaana ollut, vaan huomenna sitten jo iltavuoroon ja keskivikkona heti aamuun.
Kyllä pimeä tulee jo aikaisin. Nytkään kello ei ole neljääkään vaan pimeä alkaa olemaan. Nythän eletään ns. kaamosaikaa, vaan johan tässä alkaa adventtikin olemaan ovella, joten kohta saadaan lisää valoa kunhan kaivetaan jouluvalot esille:)
Näinpäs viikkoa jatketaan eteenpäin ensimmäistä adventtia ajatellen ja laitellen. Siihenkin saan perehtyä sitten oikein kunnolla, kun olen seuraavan viikonlopun nyt vapaana.
Kaikille oikein hyvää ja antoisaa viikkoa ja hyviä vointeja!!