1309312.jpg
Tervehdyksen tuulahdukset täältä sairastuvalta!
Tälleenpä meni melkein eilinen päivä, repo rankana retkottaen. Flunssa äityi sitten pahemmaksi, vaan tänään alkaa taas tuntua vähän siltä, että taitaa tästä selvitäkin:)
Tällaista se on välillä ja täälläkin monenmoista "pöpöä" on taas liikenteessä, joten ei ihme ollenkaan.
Oikeastaan ei ole ihme kun nämä säät ovat mitä ovat. Ei kunnon talvea, välillä oikeinkin kosteaa, kyllä kaikki basilukset riemuitsee:(
Harmittaa vain, että sairaspäiviä nyt tuli mutta eipä voi mitään. Minusta yks inhottavimmista tehtävistä soittaa työpaikalle ja kertoa, että joutuu olemaan pois töistä.
Juuri tultiin apteekista. Minun oli ihan pakko sinne vain itseni hinata, kun yksi jatkuvaan käyttöön tarkoitettu lääke loppui eilen. Ei viitsi pitää taukoja niissä kun ei tiedä mitä siitä sitten seuraa. Onneksi ei ollut pahemmin jonoa siellä ja onneksi sain vielä semmosen kassan, jossa sai istua:)) Siellä yksi ainokainen paikka on sellanen ja tänään onni suosi minua. Varmaan jokainen tiedätte millaista on seisoa paikallaan pitempään kuumeessa ja flunssassa.
Tänään täällä on ollut ihanan keväinen sää, aurinko paistanut koko päivän ja lintuset pienet laulelee innoissaan<3
Ja Helenan ja Kaukon kotiintulopäivä lähestyy, JIPPII!!Nyt en ole mitään kuullut näinä kahtena päivänä sieltä, mutta toivon että kaikki on hyvin.
Tässäpä taas pienet rupatukset. Päivä on iltaan painumassa ja niinpä kaikille toivottelen oikein mukavaa ja leppoisaa keskiviikkoiltaa!!